Willem & Christianne – Bruiloft Gouda

Eindelijk was het dan zo ver! De bruiloft van Willem en Christianne. Naast de bruiloft, was ook het paleisje van de twee na ruim (heel ruim 😉 ) een jaar klussen af, dus een heerlijke start van de bruiloft!

De grote dag

’s Ochtends vroeg reed ik richting Gouda voor de fotografie bij Willem thuis. Toen ik binnen kwam was deze handige man gewoon zijn eigen corsage op zijn jasje aan het fixen. Christianne heeft maar geluk met zo’n handige man 🙂 Hierna ging ik even verderop naar het huis van de ouders van Christianne. Het huis zit vol gezelligheid terwijl Christanne wordt klaargemaakt. Willem zag daar zijn mooie bruid voor het eerst, wat een plaatje! Nadat het gezin met elkaar had gezongen was het voor de bruidsreportage in Gouda.

Wat is dit stel gek op elkaar! Je ziet ze heerlijk genieten. Na de reportage zijn we doorgereden naar de plek waar o.a. de ceremonie plaatst gaat vinden, Flora in Boskoop. Na een warm onthaal van de familie was het tijd om het Ja-woord aan elkaar te geven en dat zeiden ze luid en duidelijk! Na de ceremonie werden er in de prachtige tuin groepsfoto’s gemaakt en was het tijd voor de lunch en het kerkelijk huwelijk. Ze hebben een prachtige dienst gehad in Gouda, waarna ze weer terug zijn gegaan richting Flora in Boskoop.

De taart werd aangesneden en geproefd! Nadat de kinderen een stukje op hadden gevoerd (wat super schattig was!) is het tijd om aan tafel te gaan. De laatste momentjes heb ik voor ze vast gelegd en was het voor mij ook tijd om te gaan en zat ik in de auto na te genieten!

Lieve Willem & Christianne, wat was jullie dag mooi en heb ik jullie zien genieten! Hieronder alvast jullie voorproefje, maar er komt nog veel meer aan 😉 Ik wens jullie een liefdevolle, fantastische toekomst samen en dat jullie nu in jullie heerlijke huisje samen met vrienden en familie mogen genieten!

Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda

Jurk bruid: Bruidshuis ’t Biedermeiertje, Kaatsheuvel
Pak bruidegom: Roka Rotterdam
Ringen: Juwelier van Deth
Uitnodigingen: Cotton-Bird
Haar bruid: Greet de Blois, Gouda
Bloemen: Sandor Verkerk, Gouda
Bruidstaart: Bakkerij van de Berg, Gouda
Trouwauto: Volvo trouwauto.nl

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie