Veelgestelde vragen

Afspraken kunnen gemaakt worden op vrijdagen en zaterdagen. In overleg kan er voor een huwelijk een andere dag gekozen worden.
Denk aan rustige en matchende kleding. Hier zijn verschillende kleuren palleten voor te kiezen, wat natuurlijk ook een beetje afhanklijk is van de locatie. Op zoek naar inspiratie? Lees hier de blog over kleding inspiratie.
De betaling kan worden voldaan via bankoverschrijving. Na het fotografen, als de foto's klaar zijn, stuur ik de factuur. Zodra deze is voldaan worden de foto's per wetransfer verzonden.
Alleen bij een bruiloft moet er een aanbetaling worden gedaan. Dit is een bedrag van € 100,00. Het restant kan worden betaald via factuur, welke na de bruiloft wordt verzonden. Als de foto's klaar zijn en de factuur voldaan is worden de foto's verzonden. De aanbetaling vraag ik om de datum voor jullie vast te kunnen zetten.
Er wordt een standaard vergoeding gerekend voor de kilometers en tijd. Dit is een bedrag van 0,35 euro per kilometer.
Voor alle fotoshoots buiten de bruiloftshoots duurt het 1 tot 2 weken * voordat de foto's worden verstuurd. Deze worden verzonden via wetransfer. Voor bruiloften duurt dit ongeveer 5-7 weken * en wordt op een USB stick via de brievenbuspost met traceercode aangeleverd. * Indien de betaling is voldaan
Als je zeker wilt zijn van goede kwaliteit afdrukken adviseer ik om de foto's via mij te bestellen. Voor een leuke prijs kunnen er professionele afdrukken gemaakt worden. Dit kunnen gewone afdrukken op fotopapier zijn, maar ook afdrukken op linnen, aluminium of bijvoorbeeld acrylaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Dit mag zeker! Wel op voorwaarde dat op facebook, instagram etc. 'Neline van den Bos Fotografie' wordt benoemd of getagt in de omschrijving van de foto.
Cadeaubonnen zijn beschikbaar van 10,- tot 150,- en kan gebruikt worden voor iedere reportage. Bon bestellen? Klik dan hier.
Helaas is de ruimte met mijn mobiele studio beperkt tot max. 2 personen of 2 personen met een kind(je). In de studio in Sliedrecht kunnen er maximaal 4 personen met 2 kleine kinderen terecht.

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie