Toffe Wanddecoratie

Al eerder heb ik een blog geschreven over hoe je nog meer van je foto’s kunt genieten. Dit is door je foto’s af te drukken en het afgelopen jaar zijn daar nog meer toffe opties bijgekomen.

Naast dat ik fotograaf ben werk ik ook bij een marketingbureau. Met het bedrijf zijn we pas verhuisd en we zochten naar iets persoonlijks op de muur. We besloten voor diverse Hexagons te gaan waarbij ieder een foto van zichzelf, plaatje of afbeelding mocht kiezen wat iets over zichzelf zou vertellen. Bekijk hieronder het resultaat:

hexagon
Spotten jullie welke van mij is ;-)?

Een foto op hexagon is ideaal, omdat je later altijd nog extra afbeeldingen kunt toevoegen of vervangen. Deze hexagons bestelden we bij Canvas Company. Naast dit leuke foto product hebben ze nog veel meer zoals je foto op tegel laten afdrukken (super origineel cadeau!).

Liever niet je eigen foto’s op de muur? Je kunt ook gewoon kiezen om bijvoorbeeld een wereldkaart op canvas op te hangen.

De hexagons hang je eenvoudig op met de bijgeleverde plakstrips. Daarnaast zit er ook een handige tool bij zodat je tussen iedere hexagon dezelfde afstand houd. Handig hoef je hier dus zeker niet voor te zijn, want iedereen kan dit ophangen.

Tijd dus om die bruiloftsfoto’s, foto’s van de kinderen of familiefoto’s een mooi plekje in huis te geven! En speciaal voor jullie heb ik een kortingscode van 50% die tot 1 november geldig is op alle muchopix wanddecoratie (hexagon, circle en square). Ga naar Canvascompany.nl en gebruik de code MP50 voor de korting!

Volg mij op Instagram

Copyright © 2021 Neline van den Bos Fotografie