Tarieven

Trouwfotograaf Sliedrecht

Een investering om jouw belangrijke momenten voor altijd vast te leggen. Van jullie trouwdag, geboorte van jullie kindje, een familieshoot of het feestje van een cakesmash! De mogelijkheden, de kosten: meer informatie omtrent mijn prijzen vind je hieronder. Samen maken we er een prachtig resultaat van!

Ik fotografeer op locatie door het hele land of eventueel in mijn studio aan huis in Sliedrecht, aan jou de keus. Wil je toch iets anders of een voorstel op maat? Neem gerust contact met mij op, we kijken dan samen wat ik voor je kan betekenen.

Trouwfotografie

Bovenstaande prijzen zijn exclusief album en exclusief kilometer vergoeding van 0,35 euro per kilometer. Willen jullie graag een pakket inclusief album? Hier zijn diverse mogelijkheden in, klik hier voor meer informatie.

Newborn & Zwanger

* Buiten een straal van 10 km wordt er 0,35 cent per kilometer reiskosten in rekening gebracht.
** Wetransfer is een hulpmiddel waarbij ik de foto’s tijdelijk kan uploaden en doormiddel van de link die ik jullie stuur kunnen de foto’s gedownload worden.

Portretfotografie

* Buiten een straal van 10 km wordt er 0,35 cent per kilometer reiskosten in rekening gebracht.

Note: Bij het boeken van één van de bovenstaande pakketen geef je automatisch toestemming voor het plaatsen van de foto’s op mijn website en/of social media, tenzij anders aangegeven of overeengekomen.

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie