Steve & Saskia | Bruiloft Teuge

De eerste bruiloft voor mij in 2018 en wat voor één! Op een fantastische locatie in Teuge, met een ontzettend leuk bruidspaar en kinderen! We zijn de dag begonnen in het huis van Steve en Saskia in Hardinxveld-Giessendam. Terwijl Saskia boven zich klaar maakte, stroomde beneden langzaam alle familie binnen. De moeder van Saskia kwam nog even helpen met de jurk en eenmaal klaar was het tijd om naar beneden te gaan en de familie te verwelkomen.

Hierna gingen we door naar het gemeentehuis waar Steve en Saskia JA! zeiden. De akte werd getekend en super leuk: de kinderen kregen een eigen akte om te ondertekenen en dat deden ze graag. Na de ceremonie stond de limousine klaar om het bruidspaar en de kinderen naar vliegveld Teuge te brengen. Wat een gave locatie is dat! We hadden extra geluk dat er nog een andere fotoshoot bezig was waardoor er een vliegtuig buiten de hangar werd gezet en we mochten er tussendoor even gebruik van maken, super!!

Vervolgens werd de taart aangesneden en een bijzondere toast gebracht ;-)! Lieve Steve en Saskia ik hoop dat jullie nog een top feest hebben gehad en wens jullie al het geluk toe in de toekomst! Geniet van jullie voorproefje!

Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwenBruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen Bruiloft-teuge-hardinxveld-trouwenBruiloft-teuge-hardinxveld-trouwen

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie