Ruben en Brechje | Bruiloft Delft – Maasland

Wat vond ik het onwijs leuk dat ik een tijd terug een berichtje ontving van deze twee. Ik had ze namelijk ontmoet op een bruiloft van hun vrienden die ik fotografeerde en ze vroegen of ik ook hun bruiloft wilde vastleggen. Tuurlijk wilde ik dat! Dus ging ik op 29 september naar het huis van Ruben en Brechje in Delft. Wat een heerlijke rustige sfeer hing er! Alleen de kapster / visagiste Naomi was er en was heerlijk aan het werk. Ondertussen legde ik wat momenten en details vast. Later in de ochtend kwamen onder andere de vriendinnen van Brechje binnen om te helpen bij het aantrekken van de jurk.

Aankomst bruidegom

Toen was het eindelijk tijd om elkaar te zien! Ruben werd gereden in een prachtige auto en belde / klopte aan. Wat een prachtig stel samen!! We stapten snel in de auto om in het centrum van Delft de reportage te gaan maken. Het zonnetje scheen prachtig en met zo’n leuk stel krijg je snel super resultaat. Zoals gewoonlijk kon ik voor dit voorproefje weer lastig kiezen, want er zit zoveel moois tussen. Na het maken van de foto’s zijn we doorgereden naar de ceremonie locatie in Maasland. Hier gaven Ruben en Brechje elkaar het Ja-woord. Na de prachtige ceremonie werd er getoast op dit mooie bruidspaar. Ruben had als verassing nog een lied voorbereid wat hij speelde en zong voor Brechje, prachtig! De groepsfoto’s was voor mij het laatste moment en ging ik voldaan naar huis.

Lieve Ruben en Brechje, wat heb ik een fantastische dag met jullie gehad. Ik heb genoten om jullie vast te mogen leggen. Ga genieten van elkaar en van de mooie reis die jullie samen zullen gaan maken. Hopelijk vinden jullie het voorproefje net zo mooi als ik en jullie gaan de rest tegemoet zien!

Bruidsfotograaf_Delft_MaaslandBruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland Bruidsfotograaf_Delft_Maasland

Jurk bruid: Weddings
Pak bruidegom: Roka Rotterdam
Ringen: C. Verkade Juwelier
Uitnodigingen: Optimalprint 
Haar en make-up bruid: Naomi Make-up and hair
Bloemen: Bloem-Art
Trouwauto: Willy’s Trouwauto’s

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie