Robin & Renee – Bruiloft Amersfoort

Toen Renee mij vorig jaar benaderde om hun bruidsfotograaf te worden zei ik direct ja! Renee ken ik namelijk al heel lang. We hebben dezelfde opleiding gedaan en kort samen stage gelopen. Vorige week was het dan eindelijk zo ver dat Renee met haar Robin ging trouwen!

Ik vertrok vroeg richting Renee haar nicht in Amersfoort waar zij zich klaar liet maken naar prachtige bruid. Samen met zus Marlies werd ze opgehaald om richting de trouwlocatie in Bunnik te gaan, waar Robin haar voor het eerst zou zien. Bij de trouwlocatie aangekomen zat haar vader vol smart op haar te wachten, hij mocht haar namelijk weggeven. Toen ik de trouwzaal kwam binnenlopen stond daar Robin al vol spanning klaar, maar wanneer Renee naar binnen kwam lopen straalde hij met een glimlach van oor tot oor!

Na een mooie ceremonie en nadat Renee en Robin het Ja-woord aan elkaar hebben gegeven gingen we door naar de taart! Een klassieke bruidstaart aangekleed met allemaal details uit het leven van Robin en Renee, hoe leuk is dat! We hebben een heerlijke middag gehad met een heerlijke brunch. Tussendoor zijn we weg geweest voor de groepsfoto’s en moesten we met de vrienden even wat geks doen natuurlijk. Er was lekker veel bellenblaas mee, dus 1+1=2, haha. Iedereen was weer voor even kind 😉 . Aan het einde van de dag zijn we richting de Soesterduinen gereden. We hadden een heerlijk zonnetje waarmee we de dag hebben afgesloten.

Lieve Robin & Renee, ik vond het zo leuk dat ik jullie dag mocht vastleggen! Jullie hadden alvast een foto gehad, maar een wat uitgebreider voorproefje vinden jullie hieronder 😉 . Ik wens jullie samen met Marley een prachtige toekomst tegemoet! Ik heb net als jullie genoten van jullie dag x.

Bruidsfotograaf Bunnik Bruidsfotograaf Bunnik Bruidsfotograaf Bunnik Bruidsfotograaf Bunnik Bruidsfotograaf Soest Bruidsfotograaf Soest Bruidsfotograaf Soest Bruidsfotograaf Soest Bruidsfotograaf Soest Bruidsfotograaf Amersfoort Bruidsfotograaf Amersfoort Bruidsfotograaf Amersfoort Bruidsfotograaf Bunnik

Jurk bruid: Taft & Tule Schoonhoven
Pak bruidegom: Jac Hensen, Dordrecht
Ringen: Sengers, Dordrecht
Uitnodigingen: Cotton-Bird
Haar en make-up bruid: Beyoutiful by Chantal
Trouwauto: 123trouwautos.nl
Bruidstaart: Bomvol Smaak, Zevenbergsehoek
Locatie: De landgoederij te Bunnik

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie