over Neline

Hallo en welkom! Ik ben Neline, woonachtig in Sliedrecht samen met mijn man Hein, zoontje Pim en kat Simba . Vanuit hier reis ik heel het land door voor de leukste reportages! In 2014 heb ik mijn opleiding fotografie afgerond en tijdens mijn opleiding in 2013 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht.

Ik fotografeer graag momenten die voor mensen belangrijk zijn. De liefde tussen twee mensen, het pure van een newborn of een mooi gezin. Het zijn prachtige momenten die je voor het leven vastlegt. Daarnaast vind ik de variƫteit tussen de opdrachten en mensen geweldig! De ene dag fotografeer je op een bruiloft en de volgende dag heb je een baby in je armen van een aantal dagen oud, dit geeft een ontzettende positieve energie .

Belangrijk tijdens het fotograferen is dat er een klik is tussen de fotograaf en degene die wordt of worden gefotografeerd. Als je je bij elkaar op je gemak voelt, krijg je immers ook de mooiste resultaten! Benieuwd of ik degene ben die bij jou of jullie past? Neem gerust contact met mij op.

Hopelijk tot snel!