Michiel en Larissa | Bruiloft Dordrecht

Wat een toffe dag hebben we gehad vorige week vrijdag en wat een leuk, lief en relaxed bruidspaar! De gehele bruiloft vond plaats in Bellevue, Dordrecht. Daarnaast was er deze dag ook Dordt in Stoom, waar we heerlijk vanaf het balkon (en ’s avonds vanaf de koepel) konden kijken.

The first look

Michiel stond al op de locatie klaar waar Larissa met de taxi werd afgezet. Ze zagen elkaar namelijk voor het eerst bij de ceremonie. Aan de arm van haar vader werd Larissa binnen gebracht, wat een prachtig stel samen, de liefde spatte er vanaf! Nadat ze elkaar het ja woord hadden gegeven was het tijd voor felicitaties en de toast. Tot mijn verbazing was er ook een bruidstaart (was in eerste instantie niet het plan) en wat voor één! Een geweldige knallende roze bruidstaart met bloemen, macarons noem maar op, echt een fantastische taart!

Tussendoor zijn wij even weggeglipt voor de reportage. Nog nooit zoveel felicitaties gehad 😉 Maar het was dan natuurlijk ook drukker dan normaal. Wat een heerlijk stel is dit! Na de reportage werd het eten klaar gemaakt en ging iedereen aan tafel. Tussendoor werden door de zus van Larissa en door de vriend van Michiel nog leuke toespraken gehouden en toen was het al snel tijd voor het feest! Na de openingsdans zat gelijk de sfeer er goed in!

Lieve Michiel en Larissa, ik hoop dat jullie nog een top avond hebben gehad! Ik vond het onwijs leuk om onderdeel van jullie dag te zijn, het voelde bijna alsof ik jullie gast was. Ik heb genoten en ik hoop jullie ook, geniet van het voorproefje!

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie