Michel en Kim | Bruiloft Hardinxveld-Giessendam

Vorige week begon ik de dag bij Michel, die wel een klein beetje spanning had voor de dag. Logisch natuurlijk, want een paar kilometer verder in Sliedrecht zat zijn mooie bruid op hem te wachten. Snel reed ik voor de bruidegom uit om Kim nog even snel te bekijken. Wat zag ze er prachtig uit! Na de ‘first look’ waar er wat tranen werden gelaten 😉 Gingen we door naar Villa Augustus in Dordrecht voor de reportage.

Bij Villa Augustus hebben we heerlijk foto’s gemaakt en nog aan een verrassing gewerkt! Hierna zijn we doorgereden naar het Wantij park waar de bruidskindjes er nog even bij kwamen. Wat was het heerlijk werken met dit bruidspaar! Nadat we in het Wantij park de laatste foto’s hebben gemaakt zijn we terug gereden naar Hardinxveld waar vrienden en familie het bruidspaar aan het opwachten waren.

De ceremonie

Tijdens de kennismaking hadden Michel en Kim mij al verteld dat ze een kleine verwachten en het worden van man en vrouw maakte voor hun het plaatje helemaal compleet. En dat ging gebeuren! Onder prachtige muziek werd kim om haar vaders arm binnen gebracht. En tja.. de hormonen werken dan niet mee 😉 De ceremonie was prachtig en paste bij jullie. Hierna liep iedereen door richting Kampanje waar de rest van de dag zou plaatsvinden. De bruidstaart werd aangesneden en hier werd de familie aangenaam door verrast! Waarom? De binnenkant bleek blauw te zijn… een jongen! Iedereen dacht dat ze de 20 weken echo pas na de bruiloft zouden hebben, dus des te groter de verassing. Onderin bij de foto’s is dan ook te zien hoe één van de beste vriendinnetjes van Kim reageerde, onbetaalbaar!

Lieve Michel en Kim, wat hebben we een topdag gehad! Alles zat voor jullie mee en wat bijzonder dat ik als eerste mocht weten wat het geslacht van jullie baby zou worden! Geniet van jullie voorproefje en vooral geniet van de zwangerschap en het getrouwde leven!

Jurk bruid: Taft en Tule
Pak bruidegom: Roka
Haar en make-up bruid: Céline (beste vriendin)
Ringen: Juwelier Alblas 
Bloemen: Bloemmijntje
Taart: Bakkerij Soeteman

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie