Martien en Marianne | Bruiloft Zwijndrecht

Jaa, 14 september! De dag waar ze al zo lang naar toe hebben geleefd was er dan eindelijk. In alle vroegte kwam ik aan bij Marianne’s ouderlijk huis. Iedereen was al druk in de weer geweest om het huis te versieren en de kapster / visagiste had Marianne al helemaal klaar gemaakt. Tijd dus om de bruidsjurk aan te trekken! Ik zie het niet vaak, maar naast Marianne’s moeder hielp haar vader ook hard mee om alle knoopjes dicht te krijgen, zo’n leuk gezicht!

Daarna was het wachten op Martien, volgens de broertjes van Marianne zou er zo veel geluid te horen moeten zijn en was het een onwijs snelle bak. Daar was geen woord aan gelogen, haha. Martien kwam de straat in rijden en dat was zeker te horen.

De reportage

Nadat ze elkaar hadden gezien en Martien nog even dubbel had gecheckt wat Marianne nu van de auto vond 😉 Gingen we op weg richting Villa Augustus. Eerder dit jaar waren we er al geweest voor hun loveshoot en dit blijft toch één van mijn favoriete fotolocaties. We hadden het perfecte ochtendzonnetje, echt een stralende dag hadden we in het vooruitzicht! Na de fotoshoot reden we terug naar het huis van Marianne haar ouders waar iedereen hun op stond te wachten om vervolgens door te gaan naar het gemeentehuis in Zwijndrecht voor de ceremonie. Hier zeiden Martien en Marianne volmondig JA! Altijd zo’n leuk moment om te zien. Hierna reden we met z’n allen door naar Sliedrecht voor een lunch bij Restaurant Bellevue. Na het eten gingen we de groepsfoto’s te maken. Wat een leuke groep mensen hadden ze deze dag om zich heen verzameld!

Hierna zijn wij nog even kort doorgereden naar Martien zijn oma de er helaas deze dag niet bij kon zijn, maar het prachtig vond om ze eventjes te zien! Omdat we onwijs op schema liepen zijn we ook nog even wat gave foto’s met de auto gaan maken. Vervolgens zijn wij richting de kerk gereden waar ik de laatste momentjes vast heb mogen leggen.

Lieve Martien en Marianne, wat zijn jullie leuk samen! Ik hoop dat de rest van jullie dag nog fantastisch is geweest en dat jullie hebben genoten. Ik vond het geweldig om jullie fotograaf te zijn!! Geniet van jullie voorproefje 😉

BruidsfotograafBruidsfotograafBruidsfotografie DordrechtBruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf DordrechtBruidsfotograaf ZwijndrechtBruidsfotograaf ZwijndrechtBruidsfotograaf Zwijndrecht Bruidsfotograaf Sliedrecht Bruidsfotograaf Sliedrecht

Jurk bruid: Bruidshuis ’t Biedermeiertje
Pak bruidegom: Voorwinden ‘s-Gravendeel
Ringen: Rikkoert Juweliers 
Uitnodigingen: Zelf ontworpen via Cottonbird.nl 
Haar en make-up bruid: Pelgrim Hairstyling
Bloemen: Esther Verheij
Videograaf: Elizabeth van The best of Times

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie