Lineke en Wilco | Bruidspaar Sliedrecht

Het weer, 25 graden: check! Leuk bruidspaar: check! Alles was woensdag 18 april klaar om een topdag te worden en dat was het! De sfeer was onwijs goed en eigenlijk hadden we met de reportage al met 10 minuten goede resultaten, maar natuurlijk zijn we lekker doorgegaan 😉

Toen ik ’s ochtends aan kwam rijden was het voor mijn geen vraag waar het was. Iedereen was namelijk al druk in de weer met de versiering en zag er fantastisch uit! Lineke was nog snel even haar ontbijt aan het opeten met haar zus en daarna zijn ze gestart met het haar. Want ja, dit deed ook haar zus: super handig want ze hebben lekker veel uit kunnen proberen vooraf. Tussendoor ben ik snel doorgereden naar Wilco, die toen ik aankwam, de trouwauto aan het bewonderen was. Echt een onwijs leuke auto! Toen ging de dag toch echt officieel beginnen. Nadat ik nog even snel terug geracet was naar Lineke voor de laatste aankleed foto’s kwam Wilco zijn aanstaande ophalen. Sprakeloos waren ze! (maar ze waren dan ook prachtig).

En door naar de shoot!

Nou, koud hadden we het niet, want het was super lekker weer, ik houd ervan! We zijn richting Groot-Ammers gereden en tussendoor stopten we op mooie plekjes die we tegenkwamen. Het fotograferen ging top! Je weet tijdens het kennismakingsgesprek dat er een klik is, maar als het lekker werkt met het fotograferen voelt het nog beter. Zoals al eerder even gezegd waren we eigenlijk met 10 minuten dan ook al gewoon klaar, haha.

Na het fotograferen gingen we weer terug naar het ouderlijk huis van Lineke, waar we heerlijk hebben geluncht en de groepsfoto’s hebben gemaakt. Hierna zijn we met zijn allen doorgegaan naar het gemeentehuis waar een mooie ceremonie plaats vond en de handtekeningen werden gezet. Ja hoor, Wilco en Lineke zijn man en vrouw! Hierna heb ik nog kort bij de kerk gefotografeerd en zat voor mij de dag erop.

Lieve Wilco en Lineke, ik hoop dat jullie nog een fantastische dag hebben gehad!! Hieronder vinden jullie een voorproefje van jullie dag. Ik vond jullie een ontzettend leuk bruidspaar om te fotograferen en hoop dat jullie alvast even kunnen nagenieten van de foto’s!

bruidspaar Lineke en Wilcobruidspaar Lineke en Wilcobruidspaar Lineke en Wilcobruidspaar Lineke en Wilco bruidspaar Lineke en Wilco bruidspaar Lineke en Wilco

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie