Harm & Jessica – Bruiloft Herwijnen

Deze twee leuke lieve mensen zeiden vorige week JA! Wat een prachtige bruiloft heb ik mee mogen maken met deze twee bij o.a. het Geofort in Herwijnen.

We zijn de dag in Noordeloos begonnen. Harm liep even naar de kapper om zijn haar te laten doen (heerlijke luxe! 😉 ) en daarna hielp zijn vader hem met zijn pak. Hierna ging ik door naar Jessica, waar haar moeder haar hielp met haar jurk. Ik had ze natuurlijk al beiden gezien en wist al wat een mooi plaatje ze bij elkaar zouden zijn en dat was het zeker!

Vervolgens zijn we doorgereden voor de bruidsreportage naar een weiland in Noordeloos en vervolgens naar de Slingerlandse plassen bij Goudriaan. Bij de laatste locatie hebben we zelfs tussen de schapen gestaan, maar die renden snel weg en gingen van een afstandje staan te kijken, haha! Onder begeleiding van de collega’s van Harm van de Marechaussee kwamen ze even later aan op het Geofort. Hier vond een prachtige en persoonlijke ceremonie plaats waarbij beide moeders wat hadden voorbereid en Harm en Jessica elkaar de beloftes uitwisselden.

Na de ceremonie was het tijd voor de taart en een drankje en hebben we de groepsfoto’s gemaakt. Harm en Jessica hebben heel hard geroepen dat ze geen stukjes wilden tijdens de bruiloft, maar… ze werden toch nog 2x verrast met erg leuke filmpjes waar ik ook dubbel om heb gelegen, echt onwijs leuk gedaan haha! Na het eten brak de zon nog helemaal door en hebben we nog even een paar laatste foto’s geschoten op het Geofort. Als afsluiter van de dag begon een knaller van een feest.

Lieve Harm en Jessica, Ik heb een fantastische dag mogen hebben met jullie en jullie lieve familie en vrienden. Ik hoop dat toen jullie ’s nachts thuis kwamen het nog een beetje meegevallen is met wat jullie vrienden hebben geregeld 😉 Ik wens jullie al het geluk toe en een mooie toekomst samen! Hieronder vinden jullie alvast het voorproefje van jullie dag, geniet er van!

ps. Hebben jullie de vogel gehouden? Hahaha!

Bruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft HerwijnenBruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft Herwijnen Bruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft Herwijnen Bruidsfotograaf HerwijnenBruiloft HerwijnenBruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft Herwijnen Bruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft Herwijnen Bruidsfotograaf Herwijnen Bruiloft Herwijnen

Jurk bruid: Taft & Tule Schoonhoven
Pak bruidegom: Zwijnenburg, Meerkerk
Ringen: Juwelier Veringa
Uitnodigingen: Cotton-Bird
Haar en make-up bruid: Leonie Verhoef
Bloemen: Bloemist Geofort
Bruidstaart: Sweet Ima, Gorinchem
Videograaf: AFH-Films 

Reacties

  1. Harm en Jessica zegt

    Lieve Neline, super bedankt voor je bijdrage aan onze bijzondere dag! We zijn super blij dat je erbij was om deze dag voor ons vast te leggen en we hebben geen moment spijt gehad dat we jou als fotograaf hebben uitgekozen. We waren op ons gemak bij je en dat zie je zeker terug in de foto’s! We kunnen niet wachten tot we alle foto’s krijgen. Je bent een topper!
    Liefs, Harm en Jessica

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie