Gijsbert en Aline | Bruiloft Katwijk

Na lange voorbereidingen was het vorige week dan eindelijk de dag van Aline en Gijsbert. Net voor de bruiloft kwamen ze nog even langs om de laatste dingen door te nemen en net zoals bij het kennismakingsgesprek hebben we nog lekker lang zitten kletsen 😉 De dag was precies zoals hij hoorde te zijn: prachtig!

We begonnen in Sliedrecht bij Aline thuis, haar ouderlijk huis was helemaal aangekleed voor de aankomst van Gijsbert. Toen ze elkaar voor het eerst gezien hadden gingen we door richting Katwijk, maar eerst nog even een tussenstop in Wassenaar. We hebben hier super mooie foto’s bij het gemeentehuis gemaakt en keihard gelachen, omdat Aline het goede idee had met jurk en al op een standbeeld te klimmen, haha. En dat deden ze allebei, die foto’s volgen nog :’). Hierna reden we door naar het strand van Katwijk. Wat waaide het hard! Maar het licht was fantastisch en aan het begin van het strand viel het zandstralen nog mee 😉

De ceremonie

Na de shoot reden we door naar het huis van Gijsbert zijn ouders waar we even konden lunchen. Na de lunch zijn we naar het gemeentehuis gegaan waar de ceremonie plaats vond. Ze hadden een onwijs leuke ambtenaar die een mooie persoonlijke ceremonie heeft gehouden. Na de ceremonie (en de groepsfoto’s) gingen ze door naar de kerkdienst. Terwijl Gijsbert en Aline daar een mooie dienst hadden ben ik voor hun de bedankjes gaan regelen. Na de dienst werd de taart aangesneden en nog even lekker koffie en thee gedronken. Wat een luxe heb ik toch, al die lekkere taartjes iedere week haha.

Lieve Gijsbert en Aline, wat een fantastische dag hebben we gehad en alles zat mee wat mee moest zitten, geweldig! Hieronder jullie preview van jullie dag. Ik hoop dat jullie ze al net zo mooi vinden als ik ze vind. Heel veel liefde en geluk voor jullie toegewenst!

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie