Gerco en Brenda | Bruiloft Nieuwerbrug a/d Rijn

Wat een prachtige dag had ik in het vooruitzicht. Vroeg in de ochtend ben ik vertrokken naar Waarder waar Gerco zich bij zijn ouders om ging kleden. Hierna ben ik doorgegaan naar Driebruggen om de laatste momentjes van Brenda vast te leggen. Gerco kwam Brenda ophalen in een prachtige sjieke Bentley. Het leuke was ook dat bijna de hele straat de vlag uit had gehangen voor het bruidspaar, dus het was een extra feestelijke aankomst ;-).

De Shoot

Nadat Gerco zijn Brenda had opgehaald reden we door naar Utrecht richting de fotolocatie: Metaal Kathedraal. Echt een fantastische fotolocatie. We hadden hier heerlijk ruim de tijd, alle leuke plekjes hebben we vast kunnen leggen. Het fijne van Metaal Kathedraal is dat je zowel binnen als buiten super fotogenieke plekjes hebt. Na de reportage gingen we door naar Boerderij de Deel in Nieuwerbrug a/d Rijn. De ceremonie kon buiten plaatsvinden, ontzettend fijn! Boerderij de Deel is ook een ontzettend fijne en knusse locatie. Nadat Gerco en Brenda JA! zeiden hebben we de groepsfoto’s gemaakt en begon even later de kerkdienst. Na de dienst zijn we doorgereden naar de receptielocatie waar geproost werd en alle andere gasten binnen stroomde.

Lieve Gerco en Brenda, ik hoop dat jullie nog een fantastische dag gehad hebben en dat jullie nu heerlijk mogen gaan genieten! Ik vond het onwijs leuk om jullie vast te leggen en hierbij vinden jullie een voorproefje van jullie fantastische dag!

    

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie