Geniet nog meer van je foto’s!

Doordat alle foto’s tegenwoordig digitaal zijn, worden ze niet altijd meer afgedrukt. Juist door foto’s af te drukken, geniet je er veel langer van, omdat je ze vaker voorbij ziet komen. Of dit nu door middel van een album is of door een vergroting aan de muur.

Vorige maand hebben wij een fantastische vakantie gehad in New York en kwamen met onwijs veel foto’s terug. Aangezien we nog een lege plek boven ons bed hadden leek het ons tof om hier een foto van New York op te hangen. Al vaker heb ik foto’s op aluminium af laten drukken en was nu op zoek naar iets anders en besloot graag een foto in glas te willen. Zo kwam ik uit op FotoOpGlas.nl. Ze hebben hier namelijk veel verschillende mogelijkheden en diverse ophang methodes, wel zo makkelijk om hier vooraf rekening mee te houden.

Foto op Glas

Ik koos voor de dikte van 5 mm en het ophangsysteem: afstandhouders plexiglas. De levering vond ik ontzettend snel, dezelfde week had ik het nog in huis. Ik was ook positief verrast over de manier hoe de plexiglas foto was verpakt. Het zat in een stevige doos, waarbij de randen extra beschermd waren. Ook de plaat zelf is erg goed beschermd.

FotoOpGlas.nl

Bij de ophang methode zitten ook schroeven en pluggen, dus je hoeft zelf ook niks meer te halen. Dat is altijd mooi meegenomen. Ook al heb ik nog nooit eerder een foto in glas laten afdrukken, ik zou het zeker nogmaals doen. Het plexiglas geeft net wat meer diepte aan de foto. Het materiaal is niet zwaar en daardoor erg makkelijk op te hangen. Erg blij mee dus!

Hoe leuk is het ook dat we nu iedere keer als we de slaapkamer inlopen nog even kunnen nagenieten van die geweldige stad? Dus als je mijn fotoreportage hebt ontvangen, bekijk dan ook eens de mogelijkheden om een mooie foto af te drukken! Neem gerust contact op, want ik help jullie er graag bij verder.

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie