Evert en Melissa | Bruiloft Ulvenhout

De dag van Evert en Melissa, wat was het geweldig! We begonnen de dag bij Melissa haar ouders thuis, waar het heerlijk rustig was en de laatste hand werd gelegd aan de make-up van Melissa. Tussendoor reed ik een paar kilometer verderop naar Evert zijn ouders, waar hij zijn pak ging aantrekken. Voordat ik weer terug ging naar Melissa hebben we van Evert nog wat foto’s gemaakt in de prachtige tuin van zijn ouders!

First look

Toen ik terug aan kwam bij Melissa gingen we de jurk aantrekken, snel alles dicht doen in de woonkamer zodat niemand Melissa kon zien. Ondertussen zagen we buiten alle mensen al verzamelen en zag Melissa haar vader haar voor het eerst in haar jurk, zo’n leuk moment!

Evert kwam in een geweldige oldtimer cabrio aangereden en belde aan om zijn bruid op te halen, draaide zich om en zagen elkaar voor het eerst. Die leuke glimlachjes! Hierna reden we door naar huize Druivelaar voor de reportage. Ze hebben daar een prachtige kas, die met een graad of 28 nu wel heel warm was. Ondanks dat hebben we daar wel foto’s gemaakt, want het was zo mooi! Het grootste qua foto’s hebben we verder buiten in de prachtige tuin gemaakt. Toen we klaar waren gingen we naar de locatie landgoed Ulvenhart. Ik was er al een keer eerder geweest, maar ik wist niet dat je daar ook in het bos kon trouwen, super gaaf! Echt een aanrader voor de locatie.

Na de toast, borrel en groepsfoto’s (ja deze foto’s komen nog, kon bijna niet kiezen voor het voorproefje ;)) gingen we aan tafel waar iedereen genoot van de BBQ. Nadat ze gegeten hadden gingen we nog snel even voor het toetje wat foto’s maken naast de trouwlocatie, ook weer prachtige foto’s!

Toen was het tijd voor het toetje / bruidstaart en een lekker bakje koffie. Ondertussen zag je de eerste avond gasten al aankomen en was het tijd voor Evert en Melissa om terug te trekken net voordat het feest begon. Hier heb ik de laatste foto’s gemaakt en heb ik genoten van de dans moves van Evert en Melissa, maar ook zeker van hun vriendengroep!

Lieve Evert en Melissa, ik vond het ge-wel-dig! Geniet nog even van jullie vakantie en zie de Curacao tips wel verschijnen 😉 Bekijk alvast lekker jullie voorproefje en kijk nog even terug naar jullie onwijs toffe dag, ik hoop jullie zeker nog eens te zien!

Jurk bruid: Weddings
Pak bruidegom: Roka
Haar en make-up bruid: Saskia Eijkelenboom (kapsalon Kamsteeg)
Sieraden bruid: DRKS
Ringen: Steinberg 
Taart (donuts): Zoeteke Breda
Locatie: Landgoed Ulvenhart
Fotolocatie: Huize Druivelaar Breda
Trouwauto: Huur een oldtimer
Muziek: SkyFly DJ Shows

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie