Bruiloft Woerden | Tim & Naomi

Vorige week was het eindelijk de dag van Tim en Naomi. De bruiloft zou namelijk al in mei 2020 plaats vinden, vervolgens werd deze verzet naar juli, waardoor ik door mijn zwangerschapsverlof erg baalde dat ik hem niet kon fotograferen. Tot ik bericht kreeg dat ze het in 2021 gingen doen, waar ik natuurlijk heel blij mee was 😉 Maar weer terug naar 4 juni, want wat hebben we een geweldige dag gehad met prachtig weer!

Voorbereidingen

Ik startte de dag bij Tim zijn ouders thuis. Toen ik aan kwam werden snel de controllers weggelegd, want hij was nog even met zijn broers Fifa aan het spelen, nog geen sprake van spanning dus! Tim heeft zich omgekleed en ik ging vervolgens door naar Naomi. Vriendin Leonie mocht het haar en de make-up doen. Echt weer prachtig werk heeft ze weer afgeleverd. En toen was het moment daar: Tim mocht eindelijk zijn Naomi ophalen, wat een plaatje zijn ze samen! We reden door naar de Slingerlandse plassen waar we de reportage hebben gemaakt en waar hun hond ook nog even kwam kijken. De videografen van RCMotions maakten nog wat laatste drone shots voor we door gingen richting Woerden.

Bruiloft Woerden

Terwijl de gasten zich verzamelden bij het kasteel, hebben wij nog snel wat foto’s in de kelder gemaakt voor dat het bruidspaar zou aankomen bij de brug. Met luid applaus werden ze onthaald en werd iedereen naar de trouwzaal gebracht. Hier werd een mooie ceremonie gehouden, waarbij Tim en Naomi hun geloftes naar elkaar hebben uitgesproken en uiteraard: JA! hebben gezegd 😉 Alsof dit allemaal nog niet spannend genoeg was, denk ik dat ze heel erg hebben uitgekeken naar het moment ná de ceremonie. Er was namelijk nog iemand bij de hele dag en Tim en Naomi stonden te poppelen om te ontdekken of dit een jongen of een meisje is. Het bovenste gedeelte van de taart was gekleurd en er werd ook nog een rookbom aangestoken. Wat het is geworden? Dat mogen Tim en Naomi zelf vertellen, maar aan de foto te zien waren ze erg blij 😉

Atje voor de sfeer

Na de taart en toast konden de gasten genieten van het heerlijke weer op het terras van een hapje en een drankje. Ook kwam er nog even een ‘atje voor de sfeer’ moment waar er gewoon nog een keer geproost werd! Na een heerlijke middag mocht iedereen aan tafel aanschuiven voor het diner en hebben ze nog genoten van vrienden en familie die voor entertainment hebben gezorgd ;).

Lieve Tim & Naomi, wat fijn dat ik alsnog jullie dag heb mogen meemaken! Waar het begin van de week nog een beetje spannend was qua weer, is het meer dan goed gekomen op jullie dag. Jullie zijn een prachtig lief en mooi stel en ik weet zeker dat jullie ontzettend lieve ouders gaan zijn voor jullie kleine. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe in de toekomst en geniet van elkaar!

Bruidsfotograaf Hoogblokland
Bruidsfotograaf Meerkerk
Bruidsfotograaf Meerkerk
Bruidsfotograaf Meerkerk
Bruidsfotograaf Goudriaan
Bruidsfotograaf Goudriaan
Bruidsfotograaf Woerden
Bruidsfotograaf Woerden
Bruidsfotograaf Woerden
Bruidsfotograaf Woerden
Bruidsfotograaf Woerden

De dag is mede mogelijk gemaakt door

Uitnodigingen: Made for Moments
Ringen: Veringa Juwelier
Sieraden: Parte Di Me
Jurk: Covers
Pak: Van Soest
Schoenen: Zalando & van Soest
Make-up & haar: Leonie Verhoef
Bloemen: Boer’n bloemetjes
Taart: Caseiro Taarten
Videografen: RC Motions 

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie