Bruiloft Sliedrecht – Jeffrey & Saffira

Vorige week was het een thuiswedstrijd, want ik mocht bij dit leuke bruidspaar in Sliedrecht beginnen! In de ochtend reed ik richting Saffira haar ouders waar Saffira werd omgetoverd tot bruid en ondertussen haar kleine neefje de clown uit hing 😉

Tussendoor ging ik wat foto’s maken van Jeffrey. Heel handig want hij zat een straat verderop! Toen ik aan kwam waren er wel al wat gezonde zenuwen, maar hij moest nog even wachten tot hij zijn prachtige Saffira eindelijk mocht zien. Eenmaal terug bij Saffira werd de bruidsjurk aangetrokken en mocht iedereen naar buiten om het eerste moment van dit mooie verliefde stel te zien. Ik denk dat de gezichten op onderstaande foto’s genoeg zeggen over de liefde tussen deze twee.

Voor de bruidsreportage gingen we naar één van mijn favoriete plekken (Villa Augustus) voor bruidsfoto’s bij ons in de omgeving. Zus & Ceremoniemeester Esmeralda was mee voor de hulp en met z’n allen hebben we er een prachtige reportage van gemaakt! Na de reportage zijn we weer terug gereden naar Sliedrecht voor de lunch en uiteraard voor het officiële gedeelte: de ceremonie in het gemeentehuis. Het begon met een verrassing dat neefje Ruan als eerste de zaal in kwam achter zijn karretje met de aankondiging van Saffira. Hierna werd Saffira weggegeven door haar vader en volgde een prachtige persoonlijke ceremonie over dit leuke stel.

Ondertussen was het zonnetje flink gaan schijnen en zijn we voordat de taart werd aangesneden bij de feestlocatie nog even snel wat foto’s in de buurt gaan maken. Na de toast en wat groepsfoto’s heeft de familie genoten van een heerlijk diner, waarbij er een aantal speeches plaatsvonden. De tijd vloog, want voor we het wisten kwamen de eerste gasten binnen en is het avond programma van start gegaan!

Lieve Jeffrey en Saffira, wat hebben we oprecht een gezellige dag met z’n allen gehad. Ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar, die er nog steeds na al die jaren samen, er flink vanaf spat! Ik vond het geweldig om jullie fotograaf te mogen zijn en voelde mij eigenlijk gewoon één van jullie daggasten. Blijf genieten van elkaar en vier de liefde!

Bruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf Sliedrecht Bruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf Sliedrecht Bruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf Sliedrecht Bruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf Sliedrecht Bruidsfotograaf SliedrechtBruidsfotograaf Sliedrecht

Reacties

  1. Simone van Heukelum zegt

    Als trotse tante van Saffira geef ik mijn complimenten voor de prachtige foto’s die door jou gemaakt zijn. Voor Saffira en Jeffrey een waardevolle herdenking aan deze mooie huwelijksdag.

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie