Bruiloft Schiedam – Jeroen & Esmee

Om de bruidsfotograaf van dit stel te mogen zijn was ontzettend leuk! Ik ken ze namelijk al wat jaartjes en dat ze mij vroegen om hun bruidsfotograaf te zijn vond ik ontzettend lief! Dus ging ik vorige week richting Vlaardingen, waar Esmee zich klaar maakte bij haar ouders voor hun big day ♥.

Vriendin Jojanneke zorgde ervoor dat Esmee er helemaal top uit zag. Haar moeder hielp mee met de jurk aantrekken en de laatste plakstrips werden aangebracht 😉 Hierna was het tijd voor mij om richting het gemeentehuis in Schiedam te rijden. Daar kwam Jeroen aan om vervolgens Esmee voor het eerst te zien bij de ceremonie. En uh… zijn blik hieronder spreekt boekdelen 🙂 !

Na de ceremonie en groepsfoto’s gingen we op pad richting een park in Schiedam om daar de bruidsreportage te maken. Ik was er zelf nog nooit geweest en dan is het extra leuk om dit soort mooie plekken te ontdekken. Op het gemak zijn we het halve park doorgelopen en overal een beetje gestopt. Als afsluiting van de dag gingen ze met de daggasten een hapje eten in Rotterdam. Nadat ik het bruidspaar hier had afgezet en nog een laatste paar foto’s had gemaakt, was het weer tijd om richting huis te gaan.

Lieve Jeroen en Esmee, wat vond ik het heerlijk dat ik er bij mocht zijn bij jullie intieme bruiloft! Hieronder alvast een voorproefje terwijl jullie heerlijk op huwelijksreis zijn (JALOERS!). Geniet er van en ik spreek jullie snel weer lieverds!

Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf SchiedamBruidsfotograaf Schiedam Bruidsfotograaf Schiedam

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie