Bruiloft Rotterdam – Jos & Juliana

Vorige week was dé dag van Jos en Juliana! Nog niet eens zo lang geleden stuurden ze mij een berichtje of ik hun bruidsfotograaf kon zijn. Het stel ken ik al even en het leek mij fantastisch om te doen. Toen ik hoorde dat er ook nog een kleine op komst was en ze daarom de bruiloft wilden vervroegen was ik helemaal enthousiast! Dus reed ik vorige week richting Rotterdam waar Jos zich aan het klaarmaken was.

Terwijl Jos zich aankleedde (dresscode black tie, hoe tof!) maakte ik wat foto’s en reed ik daarna richting de trouwlocatie waar Juliana klaar werd gemaakt. We moeten altijd weer creatief zijn om de jurk te fotograferen en deze keer hebben we hem voorzichtig in de lamp gehangen 😉

Juliana kreeg de finishing touch terwijl Jos met alle daggast mannen een (whiskey) proost uitbracht voor de dag. En daarna… was het eindelijk tijd voor hun grote moment! Buiten was alles klaargezet en Jos stond daar al zenuwachtig op zijn prachtige bruid te wachten. Juliana werd door haar vader naar Jos gebracht en zeiden JA!

Vervolgens kwamen de felicitaties en de heerlijke taart die Juliana haar zus had gemaakt. De groepsfoto’s werden gemaakt en het was tijd om een hapje te eten. Tussen de gangen door glipten we naar buiten om de bruidsreportage te maken. Wat is het fantastisch om rond dit tijdstip foto’s te maken! Als het in je schema past zou ik het zeker doen. Last but not least was het feest en één ding is zeker: Colombianen hebben toch een ritme gevoel echt geweldig! 🙂

Lieve Jos en Juliana, bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn. Hieronder al een klein voorproefje van jullie dag! Nog heel even en dan komt jullie kleine meid en kunnen jullie heerlijk als gezin gaan genieten. Één ding is zeker: 2019 is toch echt wel jullie jaar!

Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Bruidsfotograaf Rotterdam Rotterdam Fotograaf Rotterdam Fotograaf Rotterdam Fotograaf Rotterdam Fotograaf Rotterdam Fotograaf Bruiloft Rotterdam Bruiloft Rotterdam Bruiloft Rotterdam Bruiloft Rotterdam Bruiloft Rotterdam

Reacties

  1. Rebecca zegt

    Prachtig! Heel mooi geschoten! Hartstikke bedankt voor jouw aanwezigheid en het vastleggen van hun magisch moment!
    Veel liefs,
    Rebecca Real Muñoz

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie