Bruiloft Loon op Zand | Sjoerd en Danielle

Begin dit jaar stuurde Danielle mij een berichtje of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Een super leuke opdracht, want ik ken het bruidspaar al een flink aantal jaren! Danielle gaf aan welke stijl fotografie ze graag wilde en zijn voor de bruiloft al een keer op pad geweest voor een love shoot op de locatie. Hier hadden we al een prachtige serie gemaakt, maar de foto’s van de bruiloft zijn al helemaal een plaatje!

We begonnen de ochtend bij Danielle’s ouderlijk huis. Haar make-up en haar werden gedaan en in de tussentijd kon ik mooi de jurk, ringen en andere accessoires fotograferen. Toen was er het moment! Sjoerd kwam Danielle oppikken met een prachtige bordeaux rode auto. Het eerste momentje is toch altijd speciaal om mee te maken, Sjoerd bleef mee rondjes om Danielle heen lopen ;-). Daarna zijn we snel doorgereden naar de Loonse en Drunense duinen waar we de hele reportage hebben gemaakt. Het weer zat mee en het was lekker rustig. Als hulp had ik vriendin Hadinda mee, super fijn!

Nadat we Danielle nog even in de kofferbak hadden gezet van de auto 🙂 zijn we daarna doorgereden naar de Oude Kerk in Dongen, hier vond de ceremonie, taart aansnijden en het eten plaats. Er was een heerlijke barbecue geregeld. Deze werd opgegeten aan de geweldige gestijlde tafels. Het was echt een plaatje. Last but not least: gingen we weer terug naar Loon op Zand naar het Witte Kasteel, echt keer op keer werd ik verrast door de mooie locaties. Hier stonden alle andere gasten klaar en werd er een goed feestje gevierd.

Lieve Sjoerd en Danielle, bedankt voor jullie vertrouwen in mij als vriendin en fotografe. Ik vond het fantastisch om dit voor jullie te kunnen doen en heb genoten van jullie dag!

Bruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op ZandBruiloft Loon op Zand

Jurk bruid: La Nova Dordrecht | Watters Dress
Pak bruidegom: Critisized Rotterdam
Ringen: Juwelier Lyppens Amsterdam
Haar en make-up bruid: Studio Jøt en Jøl Ridderkerk
Haar bruidegom: Schorem Rotterdam
Bloemen: 4Suze Barendrecht
Taart: The Baking Nurses
Styling: In style Tilburg / Goos events
Muziek: Meneer Funkel

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie