Bruiloft Lekkerkerk | Kevin & Mandy

Vorige week was de start van het lekkere weer en was ook gelijk de dag dat ik de bruiloft van Kevin en Mandy mocht fotograferen! We begonnen de dag bij Kevin zijn ouders, waar Kevin heeft omgekleed. Daarna mocht ik weer richting huis. Niet echt uiteraard, maar deze leuke mensen wonen bij mij in de straat 😉 Hier was Mandy met haar familie en kon ik de laatste momenten van haar aankleed moment vastleggen. Na een mooie ‘first look’ voor haar ouders en opa en oma konden we Kevin in de verte al aan horen komen, haha. Daar kwam hij zijn prachtige bruid ophalen.

Bruidsreportage Rotterdam

Wat we hierna gingen doen was tot de laatste dagen nog een verassing. Kevin werkt namelijk op het schip en had de grote wens om daar ook op te kunnen fotograferen, maar dan moest hij wel in de buurt liggen. Gelukkig lag deze in Rotterdam en gingen we daar heen. Dat het schip in de buurt lag was al één groot feest, maar hij lag ook nog eens naast de SS Rotterdam wat natuurlijk extra leuk was! Voor mij de eerste keer dat ik aan boord van zo’n mooi schip mocht komen. Kevin’s leuke collega’s hielpen ons aan boord en hadden het prachtig aangekleed met vlaggen, echt top!

Ceremonie Lekkerkerk

Na nog een korte stop in Lekkerkerk zelf voor wat foto’s was het tijd om het Ja-woord te geven aan elkaar. Dit was bij Hotel Restaurant de Witte Brug. De trouwambtenaar heeft een ontzettend mooie en met humor gebrachte ceremonie neergezet! Nu Kevin en Mandy officieel man en vrouw zijn was het tijd om te proosten op het terras onder het genot van de bruidstaart. Aansluitend begon de BBQ en mochten de overige gasten langs komen d.m.v. een drive-thru. Iedere gast kreeg een onwijs leuke goodiebag mee waarin voor ieder een heerlijk taartje zat, hapjes en champagne om te proosten.

Lieve Kevin en Mandy, dankjulliewel voor het vertrouwen! Ik heb echt genoten. Hieronder een klein voorproefje van jullie speciale dag. Dat 28 mei maar voor altijd een feestje voor jullie mag blijven!

Fotograaf Sliedrecht
Fotograaf Sliedrecht
Bruidsfotograaf Sliedrecht
Bruidsfotograaf Sliedrecht
Bruidsfotograaf Lekkerkerk
Bruidsfotograaf Lekkerkerk
Bruidsfotograaf Lekkerkerk
Bruidsfotograaf Lekkerkerk
fotograaf Lekkerkerk
fotograaf Lekkerkerk
fotograaf Lekkerkerk

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie