Bruiloft Echteld – Yoran & Nicole

Vorige week mocht ik eindelijk de bruiloft fotograferen van Yoran en Nicole! We ontmoette elkaar in 2020 tijdens een loveshoot om kennis te maken voor hun bruiloft in 2021. Helaas konden ze vorig jaar hun bruiloft niet vieren zoals ze dat graag zouden willen en besloten ze hun dag te verschuiven naar 2022. Gelukkig mocht ik daar bij zijn en hebben we een fantastische dag beleeft!

Bruidsreportage Alblasserdam

In de ochtend vertrok ik naar Alblasserdam om de voorbereiding van Nicole te fotograferen. Een uurtje later kwam een zenuwachtige Yoran aan en nam plaats in de tuin. Wat een geweldig moment is de ‘first look’ altijd. Yoran was echt sprakeloos toen hij Nicole zag, zo lief! Vanuit daar reden we door om bij de Grote Nes foto’s te gaan maken. De overige reportage foto’s hebben we op de trouwlocatie gemaakt, kasteel Wijenburg.

Ceremonie kasteel Wijenburg

Waar de zenuwen gezakt waren, kwamen ze nu weer voor de ceremonie, haha. Yoran werd door zijn moeder gebracht en Nicole door haar vader weggegeven. Ze kwamen aangelopen terwijl Nicole’s neef prachtig zong. Dit zorgde voor de nodige tranen bij iedereen 😉 De ceremonie was prachtig en écht persoonlijk. Yoran en Nicole spraken hun geloftes uit en kwam de hond de ringen brengen!

Tijd voor champagne!

En hoe… Yoran sabreerde de champagne en ja… dat ging in één keer goed (geen lenzen of mensen zijn geraakt ;)) Vervolgens genoot iedereen van de prachtige taart en werden de groepsfoto’s gemaakt. Terwijl de daggasten daarna door mochten naar de wijnproeverij, gingen wij nog even om het kasteel extra foto’s maken.

Daarna was het tijd om aan tafel te gaan, waar iedereen genoot van een heerlijk menu, speeches en de gezelligheid. De tijd vloog voorbij en de spanning kwam weer terug bij Yoran en Nicole. Na het eten was het tijd voor de openingsdans, waarbij een fantastische avond werd geopend!

Lieve Yoran en Nicole, jullie dag was precies zoals had moeten zijn. Mensen vroegen mij: wel een lange dag zo voor je hé? Maar elke keer kon ik met een glimlach zeggen dat het zo niet voelt, omdat het zo leuk is om zo’n speciale dag van zo dichtbij mee te maken. En dit kwam ook echt door jullie! Bedankt dat ik met jullie de liefde mocht vieren, dat jullie nog meer heel lang op die wolk mogen zweven en mogen nagenieten van jullie dag!

Bruidsfotograaf Alblasserdam
Bruidsfotograaf Alblasserdam
Trouwfotograaf Alblasserdam
Trouwfotograaf Alblasserdam
Bruidsfotograaf Echteld
Bruidsfotograaf Echteld
Bruidsfotograaf Echteld
Trouwfotograaf Echteld
Trouwfotograaf Echteld
Trouwfotograaf Echteld
Trouwfotograaf kasteel Weijenburg
Trouwfotograaf kasteel Weijenburg
Trouwfotograaf kasteel Weijenburg
Bruidsfotograaf kasteel Weijenburg
Bruidsfotograaf kasteel Weijenburg

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie