Bruiloft Dordrecht – Bernard en Chinouk

Vandaag zit ik nog steeds na te genieten van de prachtige bruiloft die we vorige week hebben gehad. Het was dé dag van Bernard en Chinouk, waarbij alles klopte!

In de ochtend kwam Annet naar mij toe, die gezellig een dagje mee ging om extra beelden te schieten. Samen gingen we richting Bernard om zijn aankleed moment vast te leggen. Het huis zat vol met gezellige familie en van zenuwen was nog niks te merken. Vervolgens reden we richting Bleskensgraaf waar Chinouk klaar werd gemaakt tot prachtige bruid. Eveliene van Team looks maakte nog de laatste krullen in het haar en daarna kon de jurk aan. Bernard hoorde je van ver af aankomen (lees: snelle auto, hard geluid haha) en was het tijd voor de first look.

Ik blijf het zeggen: maar de first look momenten vind ik zo bijzonder om mee te maken en te mogen fotograferen. De spanning die je voelt van het bruidspaar en daarna de blijdschap en verwondering, heerlijk! Hierna gingen we op pad voor de bruidsreportage en we hadden wat prachtige locaties op de planning staan. We hadden deze dag zo’n gezellig team, dat het net was alsof we met een groep vrienden op pad waren, zo leuk! Na de bruidsreportage was het tijd voor de ceremonie in het Wantij. De liefde spat er vanaf bij deze twee en dat kwam ook bij de ceremonie weer naar voren.

Na de ceremonie hebben we de groepsfoto’s gemaakt en was er een heerlijke barbecue met als toetje de bruidstaart. Toen iedereen had gegeten en er nog wat voorbereid was door de ouders gingen we terug naar Sliedrecht voor de kerkdienst. Na de dienst was het tijd voor de receptie bij het Wantij en hebben ze nog een heerlijke avond gehad!

Lieve Bernard en Chinouk, jullie weten hoe leuk ik het vond om jullie dag vast te mogen leggen en hoeveel foto’s ik uiteindelijk had, haha. Toch is het mij gelukt om een selectie van de selectie en nog een selectie te maken en hier een klein voorproefje van te maken! Geniet hier van en we gaan elkaar snel weer spreken. Het was fantastisch om deel uit te mogen maken van de dag waar jullie de liefde vierden. Ik hoop dat er nog heel veel van dit soort mooie momenten komen!

Bruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf Dordrecht Bruidsfotograaf Dordrecht Fotografie Dordrecht Fotografie Dordrecht Fotografie Dordrecht Fotografie Dordrecht Fotografie Dordrecht Bruidsreportage Dordrecht Bruidsreportage Dordrecht Bruidsreportage Dordrecht Bruidsreportage Dordrecht Bruidsreportage Dordrecht

Jurk bruid: Ti Amo
Pak bruidegom: Roka Rotterdam
Ringen: Allure, Dordrecht
Uitnodigingen: Gupje.com
Haar bruid: Team Looks
Bloemen: Bloembinderij Rozemarie
Bruidstaart: Francien de Bruin
Videograaf: Shots by Charissa

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie