Bruiloft Capelle aan den IJssel | Martijn & Sanne

12-12-20, wat een mooie datum! Deze dag mocht ik als bruidsfotograaf aan de slag voor Martijn & Sanne. In de ochtend reed ik richting Woerden waar Martijn zich bij zijn ouders aan het klaarmaken was. Waar normaal de bruidegom de bruid kwam ophalen, deed dit stel het even helemaal anders. Sanne kwam richting Martijn om hem op te halen en dat maakte het niet minder leuk!

Martijn en Sanne waren sprakeloos toen ze elkaar voor het eerst zagen. Stiekem blijf ik dit één van de leukste momenten van de dag vinden. Vervolgens reden we richting Blijdorp. Gelukkig was deze nog geopend, want inmiddels had het bruidspaar al zo vaak hun planning moeten omgooien door covid-19. In het Oceanium en Amazonica konden we warm binnen foto’s maken, dat was fijn! Daarna zijn we nog door het park gelopen en kwamen de giraffen even koekeloeren toen ze het bruidsboeket zagen.

De trouwceremonie vond plaats in het van Capellenhuis in Capelle aan den IJssel. Wat een prachtig pand! Hier hebben we snel nog wat foto’s gemaakt en toen was het tijd voor het officiële moment van de dag. We hebben een prachtige ceremonie gehad waarbij Martijn’s vader de trouwambtenaar was, heel leuk!

Lieve Martijn & Sanne, ondanks de maatregelen die er waren hebben we een prachtige dag gehad! Ik heb genoten van jullie positiviteit, kennis van dieren 😉 (ook weer wat geleerd) en heerlijke poses, haha. Geniet van jullie voorproefje en de rest volgt snel!!

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie