Bart-Jan en Maniek || Bruiloft Hardinxveld-Giessendam

Eindelijk was het dan zo ver! 1 juni 2018, de dag van Bart-Jan en Maniek. Wat een leuk en lief stel is dit. Op de dag zelf is het meerdere malen gezegd, maar wat straalden ze! Dit is ook zeker op de foto’s terug te zien.

De dag

We begonnen bij het huis van Bart-Jan en Maniek. Ze hadden het ontzettend leuk aangekleed en het huwelijksaanzoek stond nog te pronken boven de bank. Maniek houdt namelijk erg van puzzelen en zoals hieronder te zien is was er een erg leuke prijs 😉 . Na het omkleden gingen we door voor de foto reportage naar het Centrum van Dordrecht. Na elke kus die ze van mij aan elkaar moesten geven (en vaak ook gewoon vanzelf ging, haha!) zag je hun ogen twinkelen, zo lief!

Na de reportage gingen we weer terug naar Hardinxveld-Giessendam richting de Koperen Knop. Hier stond een groot gezelschap ze op te wachten en gingen we vervolgens naar de zaal waar Bart-Jan en Maniek ‘JA’ zeiden. Vooraf hebben we nog gelachen: Maniek vertelde mij dat ze graag hangertjes als oorbellen wilde, omdat die mee bewogen als ze ja zou zeggen en knikken. Nou ik heb het gezien hoor! 😉 Na de ceremonie hebben we groepsfoto’s gemaakt en gingen we vervolgens aan de bruidstaart met petit fours, mogelijk gemaakt door Bakkerij Soeteman / de buurman ;-).

Hierna begon de kerkdienst waar ze gekozen hadden voor live muziek, erg mooi! Toen de dienst afgelopen was gingen we met een kleiner gezelschap naar de Hipper en Kolfbaan in Gorinchem voor het eten en het feest. De moeder van Maniek heeft tijdens het diner een mooie speech gehouden. Na het eten druppelden langzaam de gasten binnen voor het feest. Wat zat de sfeer er goed in!

Lieve Bart-Jan en Maniek, wat heb ik samen met jullie genoten van jullie dag. Ik hoop dat jullie nog een geweldige avond gehad mogen hebben en al heerlijke dagen op jullie honeymoon gehad hebben. Geniet met elkaar, maar dat gaat zeker lukken: jullie zijn een prachtig stralend stel!

Reacties

  1. Jan en Lies Dekker zegt

    Wat een mooie en leuke foto’s Zo spontaan en ongedwongen.

Volg mij op Instagram

Copyright © 2022 Neline van den Bos Fotografie